Известие

Collapse
No announcement yet.

Елипси на задната кора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Елипси на задната кора

Здравейте колеги,моля ако някой може да ми каже как и с какво се монтират елипси на кората до задното стъкло.Погледнато от към багажника се вижда някяква пласмасова стойка,но при мен ги няма крепежните елементи.

и аз се чудех как става но ги сложих и затиснах с долната кора и нямах проблеми
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Импровизация си му е майката. Само не навивай с рапидки, че ако излезне отгоре ще ти стане много кофти за кората
      Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Ами аз затова питам,ако някой знае как става най добре

Comment

Направих ги с миши(свински) опашки и нямям никакви ядове.
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Аз си направих дървени кори и стана супер.

Comment

Никой не дава снимков материал за да видим, как захващате колоните и крайният резултат?

Comment

Някой виждал ли е оригинално монтирани елипси и как се е случило това

Comment

Първо ги сложих на пластмасовите стойки.Резултата беше трагичен.Нямаше бас, звукът не беше плътен и т.н.После сложих дървените кори два броя, защото има една греда която пречи.Снимки нямам, но някой ако има път към Перник мога да покажа.

Comment

някой друг с добри идеи

Comment

Имам още една.Не влизай в багажника при външна тепмература от +35,защтото веднага,ще ти се изпарят всички идеи дадени ти досега.Успех!
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Това, което е писал колегата Shark20, е най-доброто. Иначе няма смисъл да се захващаш въобще. При мен беше пробита кората от пред. собственик с винтове - много дълги, като главите им стърчат отгоре. Купих си елипси и с много псувни и болкит ги сложих някак си. Звукът хич не ме впечатли - за стоящите отзад е твърде силен, отпред - нищо особено. Т.е. с 2 думи - остави тая работа. По-добре си сложи суббас + хубави колони във вратите.
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Вчера сложих елипси Сони и съм впечатлен от разликата в звука. Предстои монтирането на усилвател и бас каса. И да, в багажника не е приятно въпреки нормалните температури
                          sigpic

Comment

а снимки може ли да видим как се е получило !

Comment

с какво ги закрепи тези елипси и направо на пласмасовите стойки ли ги сложи или им прави някакви други,,а това с багажника ще го преживея някакси.

Comment

Working...
                              X